آیا برای اینکه اون خانم تبرئه شود باید به دادگاه اعلام کند که برادر خواهر زن بنده این کار رو کرده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۴ #35194796

با سلام
خانم یکی از دوستان به شوهر خواهر زن بنده پیغام میده از طریق واتساپ که خواهر زن‌ بنده با شوهر اون خانم رابطه دارد و این خانم ادعا دارد که این پیغام ها را کسی برای او فرستاده اما شوهر خواهر زن بنده اصرار دارد به جرم اعاده حیثیت از این خانم‌ شکایت کند و حالا معلوم شده اون برادر خواهر زن بنده این پیغام ها رو درست کرده و برای این خانم فرستاده اما شوهر خواهر زن من باور ندارد و میخواهد شکایت کند.
آیا برای اینکه اون خانم تبرئه شود باید به دادگاه اعلام کند که برادر خواهر زن بنده این کار رو کرده؟
و آیا دادگاه در خواست پرینت ریز مکالمات رو خواهد و نتیجه ان به شکل خواهد بود؟
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح شکایت مستلزم ارائه مدارک مثبته می باشد و صرف ارائه اسکرین شات به نظر برای اثبات کافی نیست

با سلام - چون این موارد رو آن خانم ایراد کردند لذا شوهر خواهر خانم شما میتوانند از آن خانم شکایت کنند وعلیه ایشان دادخواست کیفری دهند . در هر صورت اکر با تحریک شخص دیگری آن خانم این کار را کرده باشند در هرصورت این عمل مجرمانه را مرتکب شدند وباید مجازات شوند .

با سلام اثبات این موضوع برای شاکی بسیار مشکل می باشد

با سلام ادعا کننده و منتسب کننده عمل مجرمانه و یا نامشروع اگر نتواند صحت ادعای خود را ثابت نماید مفتری و قابل تعقیب میباشد.

هرکسی که شکایت میکند اثبات برعهده اوست و درصورت تقاضای شاکی یا متهم‌یاتشخیص مقام‌قضایی پرینت ریز مکالمات اخذ خواهد شد

سلام.واتساب قابل پرینت نیست مگر اینکه اسکرین شات از داخل گوشی بگیرد و خط بنام هرشخص باشد مسئول چنین پیامی است و شخص خاطی باید اقرار کند تا دیگران تبرئه شوند.