استرداد قانونی جهیزیه چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۲ #35175567

با سلام
۱:زوجه مهریه و نفقه و نصف اموال را بخشیده و زوج هم حق طلاق بهش داده
آیا این موارد شامل بخشش جهیزیه می شود یا خیر؟
۲:تعیین و شناسایی وسایلی که تحت عنوان جهیزیه اعلام میشود توافقی است یا نیاز به فاکتور یا شاهد دارد.؟
۳:طلا و پول هایی که شب عروسی یا در مدت زندگی خریداری و بعد فروش می شود و خرج می شود چیست؟ ایا زوج یا زوجه حق اعتراض دارند؟
۴: در صورتی که با توضیحات بالا زوجه حق طلاق داشته باشد و مرد مایل به طلاق نباشد وضعیت به چه صورت است و در این صورت چقدر زمان ممکن است طول بکشد که حکم طلاق اعلام شود؟
پیشاپیش از پاسخ شما تشکر میکنم.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله

سلام
سوال اول پاسخ منفی است .
سوال دوم اگر توافق نشود باید با دلایل و مدارک در دادگاه ثابت شود .
سوال سوم هبه است و با وجودی که تبدیل شده اند قابل رجوع و استرداد نیست .
سوال چهارم زوجه می تواند برای زوج یک وکیل دادگستری انتخاب کند و طلاق توافقی را ثبت و اجرا نماید که پروسه آن معمولا دو هفته تا 4 ماه زمان بر است .

با درود فراوان
خیر جزو جهیزیه نمیشود .
طلاها و هدایای دوران زندگی را نمیتوان استرداد نمود زیرا که جزو بخشش هستند .
بدلیل اینکه این حق طلاق با شرایطی صورت گرفته است که بذل و بخشش در قبال آن بوده است نمیتوان وکالت طلاق را بدلیل اینکه حق عزل وکیل سلب شده است باطل نمود .
در صورتی که مرد حاضر به طلاق نباشد زوجه میتواند به استناد وکحالت از جانب زوج وکیل اختیار کند و طلاق توافقی بگیرد و اذن طلاق را وکیل خواهد داد تا زوجه بتواند خود را مطلقه نماید .