برای باطل کردن وکالت بلاعزل باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۷ #35173933

سلام خسته نباشید
به شخصی وکالتنامه محضری دادم مبلغی از حقوقم را بردارد دفتر محضر با طرف اشنا بوده بدون اینکه مرا در جریان وکالتنامه قرار دهد وکالت بلاعزل نوشته حالا برای باطل کردن باید چیکار کنم؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما وکالت را بعد مشاهد امضا میکنید باید ادعای خود را ثابت کنید

شما با دادن وکالت بلا عزل نمی توانید وکیل را عزل نمایید مگر اینکه با فوت ایشان وکالت باطل خواهد بود

سلام

وکالت بلاعزل به هیچ عنوان قابل اسقاط نخواهد بود

در صورتیکه مدعی اخذ والت بلاعزل بطور فریبکارانه میباشید باید قادر به اثبات این موضوع باشید.

سلام، اگر شخصی که وکالت بلاعزل داده مدعی بشه که اصلا عقد لازمی بین آنها منعقد نشده است تا موکل عدم عزا وکیل را بر اساس شرط ضمن عقد پذیرفته باشد این ادعا با بررسی مدارک، مستندات، شهادت شهود، یا اقرار خوانده قابل اثبات است بایستی از طریق دادگاه حقوقی نسبت به طرح دعوا ابطال وکالت بلاعزل اقدام کنید

با سلام ووقت بخیر
وکالت بلاعزل با فوت و مجنون شدن طرفین ازبین میرود یا اینکه موکل خود موضوع وکالت را انجام دهد /