حقابه چاه کشاورزی قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۳ #35167403

باسلام چاه شداکتی ۲۲سال پیش حفر کردیم یکی از شرکا طی طی این ۲۲سال بخشی از حقابه من را طی یک توافق خلاف قانون گرفته بوده واستفاده کرده و الان موفق شدم از طریق داداگاه به حقم رسیدم و حکم گرفتم و اب ۵ هکتار کا شریک استفاده کرده برگرداندم ایا خسارت این ۲۲سال میدانم از طریق دادگاه از طرفم بگیرم حق بهره برداری از سلب کرده بود راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه خسارت وجوددارد.

با سلام، بله خسارت خود را می توانید مطالبه کنید

اگر مستنداتی دال بر اجحاف در حق شما وجود دارد می توانید اعاده ضرر و زیان نمایید.

با سلام و درود . اگر توافقی در این خصوص فی مابین شما بوده است قابل مطالبه نمیباشد در غیر این صورت به موجب حکم دادگاه می توانید مطالبه خسارت نمایید .

با سلام
مشخص نکردید توافق بین چه کسانی بوده بین شما و یا اشخاص ثالث اکر خودتان توافق کردید طبیعتا مطالبه خسارت منتفی است در غیر این صورت با اثبات بروز زیان می توانید خسارات را مطالبه نمایید.

بنام خدا،در صورتیکه اثبات کنید اقدام ایشان غیرقانونی بوده و از این طریق به شما خسارت وارد شده تمام خسارات قابل مطالبه است.

باسلام
بااخذ نظریه کارشناسی تامین دلیل مبنی بر استفاده غیرمجازووردو خسارت میتوانید دادخواست دهید