خسارات تاخیر تادیه در دادخواست اجرت المثل اموال چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۷۶ #35140715

سلام
من در دادخواست اجرت المثل اموال دادگاه تجدیدنظر در قسمت خواسته خسارات تاخیر تادیه ذکر نکرده ام

چگونه میتوانم در خواست خسارات تاخیر تادیه کنم یا که خود اجرت المثل اموال براساس نرخ شاخص تورم و بروز محاسبه میشود؟
سپاس.

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
چون محاسبه اجرت المثل به قیمت روز میباشد خسارت تاخیر تادیه محاسبه نخواهد شد و نوشتن آن در دادخواست هم فایده ای در بر نخواهد داشت .

سلام چون خسارت تاخیر تادیه جزء خواسته نبوده و تا پایان جلسه اول رسیدگی نیز در قالب افزایش خواسته مطرح نشده ، دیگر نمی توانید از دادگاه چنین درخواستی داشته باشید و باید دعوی جداگانه به همین خواسته مطرح کنید .

سلام می توانید در صورتیکه رای تجدید نظر قطعی نباشد و قابل اعتراض باشد ضمن اعتراض به رای صادره درخواست تادیه خسارت نمائید/.