خریدار دادخواست داده و درخواست جریمه داره میکنه چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۸ #35124472

سلام . وقت بخیر . پدرم یک واحد ساختمان پیشفروش کرده بود . در قولنامه هم ذکر کرده بودن که اگه در تحویل دادن تاخیر کنه جریمه بده. الان خریدار دادخواست داده و درخواست جریمه داره میکنه.
طی ساختن ساختمان خیلی اذیت میکرد پدرم رو ( هر دفعه درخواستهای جدید در موردهای مختلف میداد که اصلا توو قرارداد نبود . پدرم هم اکثرا انجام میداد ولی خیلی توو روند ساخت پدرم ازش اذیت شد) .
یه مدت هم میخواستیم نرده های ساختمان رو طبق دستور شهرداری عوض کنیم همین خریدار اجازه نمیداد کارگرا برن داخل و مخالفت میکرد . چندماه بابت کرونا هم هیچکدوم از کارگرا نمیومدن . و نتیجتا تحویل واحد عقب افتاد
الان پدرم همش میره دادگاه میاد . ۶۵ سالشه . امروز فشارش رفت بالا نگرانم . چکار میتونم بکنم بنظرتون .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت پاسخگویی می بایست متن قرارداد بررسی گردد
چنانچه اثبات گردد تاخیر ایجاد شده خارج از اختیار پدر شما بوده قابل دفاع می باشد

با سلام ،باید متن قرارداد بصورت کامل بررسی گردد

باسلام درود بایستی قرارداد بررسی شود

با درود بایستی قرارداد بررسی شود

درصورت عدم انجام تعهدات طرف مقابل و یا موانعی ( مثلا مشکلاتی در شهرداری ) که خارج از اختیار پدرتان بوده باشد موضوع خسارت منتفی می شود.

باسلام برای اظهار نظر باید متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.

با سلام
مفاد قرارداد باید به طور تخصصی بررسی شود