اقدام به تجاوز جنسی رو میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۵۵ #35100554

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش توی گروه هایی که متعلق به همجنسگرا هاست با یک اقا اشنا شدم و به گفته خودش مفعول از اون جایی که من فاعل بودم بااین اقا قرار رابطه جنسی گذاشتم وقتی به خانه این اقا رفتم عکس خودش نبود و یک نفر دیگه بود که من و راضی کرد به رابطه جنسی و با اختیار خودم یکمی مالش انجام داد و نقش مفعول رو انجام داد بداز چند ثانیه پاشد و چاقو اورد و تهدید کرد که من باید دراز بکشم یعنی مفعول بشم یه مشت و لگد به سینم وارد کرد که یه زخم کوچیکی شد (خراش ) که چند روزه خوب شد و جاش نموند من با سر و وصدا و مقاومت از اونجا بیرون اومدم و اتفاقی نیفتاد من ۱۸سالمه و اون اقا ۲۸ ساله بود در اصل به اسم این که میخاد مفعول باشه من و اونجا کشوند که تجاوز کنه میخواستم بدونم با این شرایط من میتونم شکایت کنم؟ این اقا قصد و شروع یه تجاوز انجام داده که موفق نشده درصورت شکایت با واقعیت موجود برای من که داشتم همنجسگرایی انجام میدادم شکایت ممکنه و عقلانیه؟ برای خودم مشکلی پیش نمیاد ؟ وژدانم اجازه نمیده این اقا ازاد باشه وممکنه دوباره برای کسی مشکل ایجاد کنه خیلی ممنون که وقت گذاشتین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح می کنم مجازات می شوید.

بادرودوسلام به هردوجرم مجازات می سوید.

پیشنهاد میکنم شکایتی را با این مواردی ک توضیح دادید مطرح نکنید ک خودتان نیز ب دردسر خواهید افتاد،عمل هردوی شما وصف مجرمانه داشته و مجازات سنگینی دارد،پس از آن عبرت بگیرید و از اینگونه اعمال برحذر باشید

با درود به هردو جرم مجازات خواهید شد

باسلام
کلا این موضوع جرم میباشد وهردونفر مجازات میشوید

سلام هردو شما مجازات خواهید شد موفق باشید