ازدواج مجدد زوج و پرداختن مهریه ی همسر قبلی چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #35097056

در صورتی که زوج پس از طلاق ازدواج مجدد کند در حالیکه از ازدواج قبلی فرزند نیز دارد و زوجه مهریه را بذل نکرده است تکلیف آن یک چهارم حقوق توقیف شده چه میشود؟
همچنان یک چهارم حقوق را باید به عنوان اقساط مهریه پرداخت کند یا کمتر میشود؟
در حالی که مهریه عندالاستتاعه است

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ازدواج دوم تاثیری در خصوص پرداخت یک چهارم حقوق ندارد و مراتب پیگیری میشود

سلام شما با توجه به دریافت حقوق و دارا بودن استطاعت مالی یک چهارم از حقوقتان توقیف خواهد شد

با سلام
همچنان یک چهارم حقوق شما توقیف و به عنوان مهریه به همسر اول پرداخت میشود

تعیین یک چهارم با فرض وجود فرزند است. داشتن حقوق به معنای استطاعت در پرداخت است. با وجود ازدواج مجدد نیز همچنان امکان وصول و توقیف یک چهارم بابت مهریه برای زوجه سابق وجود دارد.

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی : یک چهارم حقوق با توجه به اینکه زوج دارای فرزند باشد اعمال میگردد و بحثی در قانون از اولاد ازدواج اول و دوم نکرده و یا اینکه بحثی از تعداد فرزندان نشده لذا تا تسویه کامل مهریه یک چهارم حقوق بابت مهریه به زوجه تعلق میگیرد .
واما بحث عندالاستطاعه که دقیقا میتوان همین مورد را بر آن قابلیت داد .. خب عندالاستطاعه با عندالمطالبه هر دو از نظر زمانی استوار بر مطالبه زوجه است در هر زمان که مطالبه کند فقط در عندالمطالبه زوج مکلف و ملزم و متعهد به پرداخت است و تاخیر در پرداخت میتواند مشمول خسارت تاخیر گردد کما اینکه مهریه به روز محاسبه میشود ( چنانچه وجه نقد باشد ) اما در عندالاستطاعه مرد فقط در زمان داشتن تمکن مالی و کسب مال مکلف به پرداخت است . و در زمانیکه مالی داشته باشد فورا توقیف خواهد شد از جمله این کسب مال مورد بحث حقوق زوج است که با توجه به داشتن فرزند یک چهارم و عدم وجود فرزند یک سوم توقیف میگردد. و پاسخ آخر شما هر وقت حقوق شما کم شود بصورت خودکار سهم مهریه نیز کم میشود و یا زیاد شود خودبخود زیاد میشود چون دستور یک چهارم بر کل حقوق دریافتی صادر شدهو دارای مبلغ مشخص نمیتواند باشد