میتونم مطالبه خسارت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۶ #35075735

سلام شخصی از بنده شکایت کرده در مورد ممانعت از حق که بنده رای برائت گرفتم تجدید نظر هم دادنامه رو تایید کرده..ایجای راهی که از ملک بنده کرده تو این مدت یکسال به خساراتی زیادی رو به بنده زده ..از جمله تخریب درخت فنس کشی باغ سرویس بهداشتی ..... اگر بگه من نکردم باید شاهد ارائه بدم؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت اثبات ورود خسارات، می توانید آنها را مطالبه کنید

ادعای خود را بوسیله ادله قانونی اثبات نمایید

بادرودوسلام شما برای اثبات و احرازخسارات وارد شده به دلایل نیاز دارید.

شما مدعی محسوب شده و باید ادعای خود را به وسیله ادله اثبات کنید

برای ادعات خسارت باید ادله و مستنداتی داشته باشی تا بتوانی ادعایت را اثبات کنید

بله میتوانید دلایل و مستندات و شواهد خودتان را به دادگاه ارائه بدهید و در صورت اثبات ادعا، خسارت وارده به شما جبران خواهد شد