اگر نتوانم توقیف فیزیکی کنم چه میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۴ #35049540

سلام وقت بخیر
همسرم از هفتم اردیبهشت یعنی ده روزه است منزل را ترک کرده و قصدش طلاق بدون دادن مهریه است
من برای مهریه اقدام نموده توقیف ماشین گرفتم اما موفق به توقیف فیزیکی نشدم در توقیف فیزیکی به شدت به ماشینم اسیب رساند و فرار کرد و من شکایت تخریب حقوقی و کیفری انجام دادم
در تاریخ ۱۶ اردیبهشت شب احیا به منزل رفته و شبانه یخچال و اجاق گاز را برده و من بلافاصله بعد از متوجه شدن با ۱۱۰ تماس گرفتم و صورتجلسه کردم
همون روز به خانه پدری امده و درخواست نفقه به علت ترک منزل اقا و نبود مایحتاج ضروری را نمودم
و درخواست استراد جهاز نموده ام
چگونه می توانم اثبات کنم اقا قصد زندگی ندارد؟
چه اقدامات دیگری می توانم انجام دهم که روند طلاقم تسریع یابد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

روال رسیدگی می بایست طی شود.

بادرودوسلام اقدام خاصی برای زودتر شدن رسیدگی نمی باشد.

درود . اگر همسرتان شش ماه نفقه شما را پرداخت نکند شما میتونید دادخواست طلاق بدید و روال عادی رسیدگی میبایست طی شود

سلام.
شما باید تمامی اسناد و مدارکی که دلالت بر عدم امکان زندگی مشترک با ایشان و سوء معاشرت ایشان می کند را جمع آوری نموده و بر مبنای عسر و حرج تقاضای طلاق کنید.رسیدگی به موضوع طلاق هم نیازمند طی کامل مراحل قانونی است و محاکم در رسیدگی به این موضوع تسریع نمی کنند.

بنام خدا،اقدام خاصی جهت تسریع رسیدگی وجود ندارد.

موارد مذکور نمیتواند قصد زوج برای طلاق را اثبات کند . توصیه میشود از طریق پیگیری و مطالبه نفقه خود احقاق حق نمائید .

با سلام با توقیف سندی هم زوج امکان انتقال و فروش مال را نخواهد داشت و بابت استرداد جهیزیه هم باید سیاهه ارائه دهید در رابطه با روند طلاق بهتر است از خدمات مشاوره سایت استفاده کنید.