این حکم تعلیقی از سو پیشینه من کی قراره پاک بشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۲ #35043599

سلام من مرداد ماه ۹۵ به دلیل یک جرم کوچک اینترنتی به ۲ ماه حبس محکوم شدم که به مدت ۵ سال تعلیق شد. حالا این حکم ۵ سال ازش میگذره و من هیچ جرمی مرتکب نشده ام ولی امروز که گواهی سو پیشینه به صورت اینترنتی گرفتم نوشت در دادسرای عمومی و انقلاب پرونده ای در جریان هست. پس این حکم تعلیقی از سو پیشینه من کی قراره پاک بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نوع جرم شما دارد

با سلام
نوع جرم شما چی بوده؟ بستگی به جرم دارد پیشنهاد میشود از طریق مشاوره تلفنی یا آنلاین مورد خود را پیگیری کنید

سلام وقت بخیر
با توجه به نوع جرم مرتکب شده در صورت غیر موثر بودن تغییر وضعیت داده خواهد شد ضمن اینکه مستحضر باشید که این مورد در سجل کیفری شما خواهد ماند ولی صرفا در استعلامات قضایی قایل رویت می باشد.

بستگی به حکم صادره دارد

درود نوع جرم شما نیاز به بررسی دارد

بادرودوسلام می بایستی نوع جرم بررسی شود.

سو پیشینه موثر محسوب نمیشود ، به واحد سجل کیفری مراجعه نمایید.