میشود مال را به نام متصالح سند زد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۱ #35037548

با سلام اگر مالی طی یک صلح نامه عادی به شخصی صلح عمری شده باشد بعد از فوت صالح،آیا نیازی به تنفیذ صلحنامه از طریق دادگاه وجود دارد یا بدون مراجعه به دادگاه میشود مال را به نام متصالح سند زد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگر معارضی وجود داشته باشد صلح نامه عادی باید تنفیذ گردد تا قابل استناد باشد

ضمن طرح دعوای تنفیذ صلحنامه دعوای الزام به تنظیم سند هم طرح کنید

سلام و وقت بخیر.
چیزی به اسم تنفید صلح نامه نداریم و دادگاه قرار عدم استماع صادر خواهد کرد.آن صلحنامه عادی معتبر هست و شخص متصالح باید برای تنطیم سند رسمی علیه ورثه متوفی،دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنه که دادگاه در این غالب رسیدگی خواهد کرد و درنهایت رای میده و اجرا میشه.تنها راه بدون دادگاهیش،رضایت همه ورثه در انتقال و تنظیم سند هست و لاغیر.
موفق باشید

با درود. بلی . بلحاظ اینکه صلح نامه مذکور عادی تنظیم شده و مصالح فوت کرده باید در دادگاه تنفیذ شود سپس باستناد حکم تنفیذ ، سند صلح بنام متصالح انتقال یابد

با سلام
در صورت وجود مدعی بله نیز به تایید از طریق دادگاه نیز می باشد

سلام در صورتی که مدعی وجود داشته باشد تنفیذ صورت می گیرد در غیر اینصوزرت نیازی به تنفیذ نمی باشد

بادر ود
بله باید تنفیذ شود