پروانه فعالیتم را نمیده من می تونم از شهر خودمون ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #35020778

یه سال از قراردادی که من بعنوان مسول فنی با مرکزی در شهر دیگر بستم می گذره و هیچ جا نمی تونم کار کنم و صاحب مرکز پروانه فعالیتم را نمیده من می تونم از شهر خودمون ادعا خسارت کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بر اساس ماده ۲۳ قانون دادرسی مدنی
من باب قراردادی که دارید فقط باید از شهر محل انعقاد قرارداد اقدام فرمایید

خیر درشهری که تعهدباید انجام میشده یاقرارداد, انجام شدا اما میتوانید دادخواست را بت دفتر قضایی محل زندگی تودتان تحویل وثبت کنید

سلام درمحل وقوع عقد جهت دریافت خسارت اقدام نمایید

ماده ۲۳ قانون آیین دادرسی مدنی:
دعاوی ناشی از تعهدات شرکت در مقابل اشخاص خارج از شرکت ، در محلی که تعهد در آنجا واقع شده یا محلی که کالا باید در آنجا تسلیم گردد یا جایی که پول باید پرداخت شود اقامه میشود. اگر شرکت دارای شعب متعدد در جاهای مختلف باشد دعاوی ناشی از تعهدات هر شعبه یا اشخاص خارج باید در دادگاه محلی که شعبه طرف معامله در آن واقع است اقامه شود ، مگر آن که شعبه یادشده برچیده شده باشد که در این صورت نیز دعاوی در مرکز اصلی شرکت اقامه خواهد شد

با سلام و احترام
چون در این باب قرارداد دارید باید در حوزه قضایی که قرارداد بسته اید جهت دریافت خسارت اقدام کنید

با سلام
شما باید جهت دریافت خسارت خود به مراجع قضایی محل انقاد قرارداد مراجعه نمائید