میشه با تهیه استشهاد و فیلم دوربین های مداربسته اقدام به طرح شکایت بابت مزاحمت های این خانم کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۹۷۴ #35002734

با سلام بنده ماه قبل با یک خانم مطلقه اشنا شدم و چند روز بعد از رابطه متوجه شدم ایشون دارای چند اختلال روانی به خصوص اختلال روانی دو قطبی هستن و همین موضوع باعث شد بنده رابطه رو تمام کنم اما اون خانم دوبار به محل کار بنده امدن و با ابروریزی و فحاشی جلوی همکاران باعث شدن من از محل کارم اخراج بشم بنده شکایتی در همان لحظه نکردم به امید اینکه ختم به خیر بشه اما ایشون هر روز با تهدید بنده به ابروریزی و طرح شکایت بنا به دلایلی که سندی براش نداره میکنه. بنده سه سوال داشتم اول ایا میشه با تهیه استشهاد و فیلم دوربین های مداربسته اقدام به طرح شکایت بابت مزاحنمت های این خانم کرد یا حتما باید صورت جلسه پلیس باشد ؟ سوال دوم مجازات افشای رابطه جنسی بدون صیغه نامه در صورت مطلقه بودن خانم به چه مقدار هست برای طرفین چون هر دو با رضایت مرتتکب این عمل شدیم سوم برادر این خانم ظاهرا وکیل هستن و بنده رو تهدید به پرونده سازی و شکایت های پی در پی میکنن بنده چه اقدامی به لحاظ قانونی میتونم بکنم برای جلوگیری از این عمل ؟/ ممنونماز پاسخگویی

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.

با سلام شما می‌توانید به استناد دلایل و مدارکی که فرمودین از ایشون تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

با سلام
به استناد فیلم دوربین ها و تحقیقات محلی و شهادت شهود میتوان ایجاد مزاحمت این خانم را طرح شکایت کنید و همچنین تهدید به ابروریزی جرم است و در این مورد هم میتوان شکایتی داشته باشید.
با طرح شکواییه و تقدیم لایحه ای قوی که میتوان از افراد متخصص کمک بگیرید از خود دفاعی محکم داشته باشید.
پیروز باشید

باسلام بله با ادله خود میتوانید شکایت کنید و درباره رابطه نامشروع هردو شلاق دارید .... میتوانید به یک وکیل مراجعه فرمایید

با سلام، شما می توانید شکایت کنید به جرم مزاحمت آن هم با مدارک

با استناد به فیلم ها تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

با استناد به فیلم اها تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید