در چه صورت سند وثیقه آزاد شده توسط رای دادگاه دوباره میتواند به اجرا گذاشته شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۲۰ #3500

موردی است که شخص به خاطر چک متهم بوده و با قرار وثیقه آزاد شده و سند وثیقه هم آزاد شده (با رای دادگاه ) ولی بعد از آن با یک تعهد که فکر کنم هنگام سند وثیقه ، دادگاه از ضامن گرفته خواهان دوباره پیگیر سند شده که به اجرا گذاشته شود ...چنین چیزی ممکن است؟ ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده هنوز باز باشد و قرار منع تعقیب و یا موقوفی تعقیبی صادر نشده باشد باید برای پیگیری پرونده به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

با سلام
اگر پرونده هنوز مفتوح می باشد و قرار منع تعقیب و یا موقوفی تعقیبی صادر نشده باشد باید برای پیگیری پرونده به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید
موفق باشید