ایا اگر من فسخ قرارداد انجام بدم اون شریکم کنار رفته میشه و قرارداد بین مالک و ما هنوز با قی میماند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۳ #34972081

قرارداد ما سه ساله با مالک بوده، حدود ۸ماه دیگه از تاریخ قرارداد مانده، الان به مشکل خوردیم و ملک تخلیه کامل شده،الان من میخوام فسخ قرارداد کنم ولی اون شریکم نمیخواد،با توجه به اینکه چک ضمانت برای من هست یا باید قرارداد جدید نوشته شود؟؟
((واقعا ممنونم از کارشناسان عزیزی که در این شرایط بداقتصادی کشور کمک میکنید به مردم عزیز ایران))

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود داشتن حق فسخ امکان دارد.

کسی که قرارداد را منعقد کرده است در صورت وجود شرایط می تواند فسخ کند.

با سلام
اگر فسخ داشته باشید می توانید قرارداد را فسخ کنید

بادرودوسلام چنانچه شرط فسخ درقراردادتصریح شده باشد امکان فسخ می باشد.

شرایط فسخ قرار داد میبایست مهیا باشد

با درود اگر شرط فسخ در قرارداد باشد امکان فسخ وجود دارد وگرنه خیر.

قرارداد کلا فسخ خواهد شد.