اثبات ارتباط نامشروع چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #34955570

سلام زن بنده دو سال پیش در زاهدان از طریق تلفن و پیامک با مردی ارتباط داشته و صاحبخانه ما هم دیده پنج بار وارد منزلمان شده و فرزندم که اون موقع سه سالش بوده و نمی فهمیده الان با دیدن عکس اون مرد همه چیز را میگوید و الان پنج سالش هست آیا میتوان الان که دو سال از اون جریان گذشته و در زاهدان بوده از طریق دادگاه تو مشهد پرونده را تشکیل و از زنم و اون آقا به دلیل رابطه نامشروع شکایت کنم فقط چیزی که برای من کاملا محرز هست ارتباط تلفنی و پیامکی دو نفر در یک روز بیشتر از ۲۰ بار و این کار در مدت ۶ ماه ادامه داشته و اون همسایه هم ازش مطمئن هستم که گفته پنج بار اون آقا وارد منزل شده ولی اون همسایه حاضر به شهادت نیست بخاطر اکن مردی که با زنم ارتباط داشته از اون مرد میترسد

رابطه پیامکی رابطه با زن شوهردار
چند نکته
اولا اون آقا با زنم با خط اصلیش ارتباط داشته و زنم با خط های من
دوما پس از اینکه من فهمیدم اون آقا یک موبایل و خط ناشناس به زنم داده و با یک خط ناشناس به نام شخص ثالث باهم ارتباط داشتند که الان اون گوشی و خط را از زنم گرفتم و دست من هست
سوما مبلغ یک میلیون اول میدهم برای اثبات و شروع پرونده و وقتی به جزایشون رسیدن و محکوم شدن مبلغ چهار میلیون بعد میدهم تا شش میلیون هم میدهم به شرطی که به جزایشون برسند و محکوم بشوند هر دو نفر هم زنم هم اون آقا یعنی جمعا از پنج تا هفت میلیون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
شکایت را مطرح کنید و در مرحله تحقیقات مقدماتی خودتان بدون وکیل پیگیری کنید و در مرحله دادگاه وکیل بگیرید.