میتونم عدم تمکین خانوممو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۲ #34944657

سلام.بنده بخاطر مشکلات خانوادگی و مالی ناچار به ازدواج به خانومی بیوه شدم بعد از گذشت ۱۷ ماه زندگی مشترک با درآمد ماهیانه ۲.۵م اصلا متوجه شدم که ایشون منو بخاطر تامین میخواستن و بسیار کنترل شدید رو من داشتن که نتونستم تحمل کنم...رای صادر شده و مبلغ۲۸ میلیون(۵سکه+اجرت المثل+نفقه)باید پرداخت کنم.سوالم اینه خانومم به محض صدور رای دادگاه اقدام به تخلیه منزل استیجاری کرده که ارزش وسایلی که تواین مدت برای زندگی تهیه کرده بودم ۵ میلیون تومانه و طلایی که خودم خریده بودم هم تهمت دزدی هم بهم زده که من برداشتم.
۱-نفقه طبق مدارکی ک دادم پرداخت شده ولی از مبلغ کل کم نکردن
۲-وسایلمو میخوام پس بگیرم یا از مبلغ مهریه کم کنن، میشه؟
۳-استشهاد محلی و شکایت کردم که پیگیرم
میتونم عدم تمکین خانوممو ثابت کنم؟ (که اجرت المثلو نفقه رو پرداخت نکنم)
دادخواست اعسار میتونم بدم؟
تازه اگه وجدان داشته باشه اجرت المثلو ببخشه،نحله باید بدیم!
واقعا زندگی اسارت است و بس
خودتونو بدبخت نکنید.گول ظاهر مهربون هیچکیو نخورید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر
برای استرداد وسایل باید فاکتورداشته باشید که طبق ان میتوانید دادخواست دهید و اینکه میخاهید از مهریه کسر شو.د باید با همسرتون توافق کنید / برای عدم تمکین باید شاهدداشته باشیدکه ایشون منزل رو ترک کردن و دادخواست الزام به تمکین دهید

سلام وقت بخیر
اگر بابت وسایل فاکتور دارید و یا می توانید اثبات نمایید که متعلق به شما ست می توانید دادخواست استرداد کالا ثبت نمایید.در صورت عدم تمکین همسرتون از زمانی که تمکین نداشته باشند در صورت اثبات، نفقه ساقط می شود.