مدت داوری از چه زمانی ملاک عمل واقع می شود و اگر آن زمان سپری شد رای داوری چگونه اجرا می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۰ #34925616

با عرض سلام و احترام
اختلاف بین عضو تعاونی مسکن و تعاونی مسکن در مرکز داوری اتاق تعاون مطرح شده است . ابلاغیه تشکیل جلسه آذزماه ۱۳۹۸ بوده و بعد تبادل لوایح انجام شده و سپس بدلیل کرونا جلسه بعدی تیرماه ۱۳۹۹ تعیین شده است . در جلسه تعیین شده طرف تعاونی حضور نیافته اند . جلسه حضورا به مرداد ماه ابلاغ شده است . در مرداد ماه هم جلسه تشکیل نشده و طرف تعاونی نیامده است . مدت داوری از چه زمانی ملاک عمل قرار می گیرد . چگونه بفهمیم که رای داور خارج از مدت داوری صادر شده است . اگر رای خارج از مدت داوری صادر شده باشد و قابلیت اجرایی نداشته باشد محکوم له چه اقدامی علیه محکوم علیه باید انجام بدهد .

مشاوره حقوقی داوری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت طبق توافق و در غیر اسنصورت سه ماه. مبدا محاسبه مدت زمان ارجاع به داوری می باشد.

در صورتیکه در قرارداد داوری مدت آن ذکر شده باشد بر مبنای قرارداد است اگر ذکر نشده باشد ۹۰ روز است.

با سلام علی الاصول طبق توافق است اگر توافقی صورت نگرفته باشد ۹۰ روز مهلت دارد .

با درود مدت داوری وفق توافق طرفین داوری است، اگر سکوت شده باشد ۹۰روز است

اگر در قرارداد مدت زمان داوری ذکر شده طبق قرار داد در غیر اینصورت ۹۰روز.اگر خارج از مواعد باشد ابطال رای داور رو بخواهید در مدت اعتراض به رای داور در زمان ابلاغ رای فرصت۲۰روزه

اگر در قرارداد برای داوری مدتی تعیین نشده باشد مطابق قانون فرصت سه ماهه برای داوری در نظر گرفته شده است که از زمان ارجاع موضوع به داوری محاسبه می شود . اگر رای در خارج از این فرجه سه ماهه صادر شود امکان درخواست ابطال رای از دادگاه وجود دارد .