آیا امکان نرفتن به پزشکی قانونی برای طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۳۶۱ #34915896

سلام خسته نباشید
عقد هستم و قبل عقد متاسفانه پرده بکارتم پاره شد و ترمیم کردم ولی هیچ کسی اطلاع نداره حتی پدر و مادرم، الان همسرم راضی به زندگی نیست و اصرار به طلاق داره و همسرم اطلاع نداره از این موضوع. میخواستم بدونم چه راهی هست که پزشک قانونی نرم اگر کل مهریمو ببخشم امکانش هست که پزشکی قانونی نرم؟
من نمیخوام خانوادم پدر و مادر پیرم مطلع شن چه راهی وجود داره؟ اگر این آقا بفهمن من فریب دادم آیا میتونه ازم شکایت کنه؟
و اینکه اگربفهمن و پزشکی قانونی برم مهریه تعلق نمیگیره؟
من با این آقا هیچ رابطه ای نداشتم.
خواهش میکنم بفرمائید چه راهی وجود داره برای نرفتن به پزشکی قانونی؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . مطابق قانون قبل از طلاق باید زن به پزشکی قانونی مراجعه کند تا نتیجه داشتن یا نداشتن بکارت و یا حامله بودن بررسی و بر اساس آن حکم صادر گردد .

باسلام
راهی برای نرفتن به پزشکی قانونی وجود نداره ازطرفی هم چون بکارت خودرا ترمیم کردید باطرح تدلیس مهریه به شما تعلق نمیگیرد
تنها راه برقراری رابطه با همسرتان میباشد

. میخواستم بدونم چه راهی هست که پزشک قانونی نرم اگر کل مهریمو ببخشم امکانش هست که پزشکی قانونی نرم؟
تنها راهش این است که رابطه داشته باشید با همسرتان و بعد اعلام کنید که باکره نیستید
من نمیخوام خانوادم پدر و مادر پیرم مطلع شن چه راهی وجود داره؟
تنها راهش همان است
والا باید مراجعه کنید به پزشکی قانونی
اگر این آقا بفهمن من فریب دادم آیا میتونه ازم شکایت کنه؟
شکایت که خیر اما به استناد ماده ۱۱۲۸ میتونن تقاضای فسخ نکاح رو داشته باشند
و اینکه اگربفهمن و پزشکی قانونی برم مهریه تعلق نمیگیره؟
خیر این موضوع ربطی به مهریه ندارد
مگر همانطور که عرض کردم ایشان به استناد ماده ۱۱۲۸ قانون مدنی تدلیس را مطرح کنند که در آن صورت مهریه تعلق نمیگیرد
من با این آقا هیچ رابطه ای نداشتم.
خواهش میکنم بفرمائید چه راهی وجود داره برای نرفتن به پزشکی قانونی؟
عرض شد تمام موارد

مفید بود؟
موفق باشید

وقتی مدعی هستید باکره هستید ، دادگاه شمارا به پزشکی قانوتی جهت معاینه بکارت معرفی میکند .
بخشیدن کلیه مهریه باعث نرفتن به پزشکی قانونی نیست .

بخشش مهریه مانع تکلیف دادگاه برای ارجاع شما به
پزشکی قانونی نخواهد بود. رویه اکثر دادگاه های تهران این است که زوجه را به پزشکی قانونی ارجاع می دهد و صرف اقرار طرفین به باکرگی را قبول نمی کنند.