چگونه به برادرم اطلاع دهم که وسایل و حیوانات را تخلیه کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۷۳ #34897047

با سلام و احترام و تشکر از مشاوره های خوب شما بزرگواران. چند سال پیش زمین موروثی را بین وراث تقسیم کرده ایم، در سهم بنده یک منزل متروکه غیر قابل سکونت وجود دارد ولی چند سالی است برادرم از این منزل متروکه به عنوان انباری و نگهداری حیوانات استفاده می کند، تصمیم گرفته ام این ساختمان قدیمی را تخریب کنم. به صورت قانونی در ضمن قرارداد مکتوبی جهت استفاده بین ما وجود نداشته و بدلیل عدم حضور بنده و غیر قابل سکونت بودن ایشان از این ملک استفاده شخصی کرده است که با این قضیه مشکلی ندارم ولی ممکن است ادعایی مبنی بر استفاده چند ساله مطرح و تخلیه نکند؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. بهتراست با ایشان درمیان بگذارید. اگرافاقه نکرد ابتدا اظهارنامه بدهید.

با سلام به موجب تقسیم نامه می توانید دادخواست رفع تصرف بدهید.

باسلام و درود بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

درود
به موجب تقسیم نامه می توانید دادخواست رفع تصرف بدهید.

سلام
اگر تقسیم نامه تنظیم شده و در آن تصریح شده که انباری متعلق به شما و سهم شماست و همه وراث از جمله این برادر هم آن را امضاء کرده می توانید مستند به آن تقاضای تخلیه کنید ولی اگر تقسیم نامه مورد قبول همه وراث نباشد باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

بوسیله اظهارنامه اقدام به تخلیه اموال منظور را درخواست نمایید

برای تخلیه ملک از سوی بردارتان به ایشان اظهارنامه ارسال کنید