ایا زمین مال دیگری است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۱ #34887424

با سلام و عرض ادب. بنده مقداری پول داشتم که امانت ریختم به کارت دوستم. و با خود دوستم رفتیم یه زمین دیدیم و همونجا معامله کردم . قرار شد فردا دوستم به حساب فروشنده پولو بریزه. و من زمینو تحویل بگیرم که بازم با دوستم رفتیم. حالا بعد چند ماه دوستم اومده میگه اون زمین مال منهه چون پولش از حساب من خارج شده. و میگه معامله فضولی بوده یه جورایی؟؟ ایا میتونه زمینو بگیره. قولنامه به اسم منهه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نمی توانددراین زمینه ادعایی نماید.

با سلام
خیر و حتی پرداخت به دوست تون هم قابل اثبات است در صورتی که او مدعی پرداخت و به طریق اولی تصاحب ملک شود

باسلام
فضولی نبوده اگر مبایعه نامه به نام شماست حله

درود
معامله فضولی نیست..

خیر ایشان نمی توانند در صورت طرح دعوا به نتیجه برسند و اگر دلایل ایشان بر این است که با پول ایشان خریداری گردیده شما می توانید با رسید وجه واریزی در مقابل ایشان دفاع نمایید

سلام نمی توانند در آن زمان ادعای داشته باشند.

زمین متعلق به کسی ست که نامش به عنوان خریدار در قرارداد قید شده است.