تعدیل مهریه پس از اعسار امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۷ #34879053

سلام و وقت بخیر
بنده این ماه اولین سکه همسرم رو پرداخت میکنم و با توجه به افزایش قیمت سکه امکان دادخواست تعدیل وجود داره واسم. فعلا هر ۸ ماه یک سکه پرداخت میکنم که مبنای سکه قیمت ۴ میلیون بود الان که سکه ۸۵۰۰ شده با توجه به در امد کم بنده میشه بالای ۱۲ماه تعدیل بشه؟! با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید درخواست اعسار بدید تا بررسی بشه

باتوجه به افزایش قیمت سکه و عدم تمکن مالی شما درپرداخت اقساط مهریه .‌امکان تعدیل مهریه خواهد بود

با سلام :
ملائت یعنی توانایی و قدرت مالی افراد همواره در حال تغییر است و ادعای اعسار و تعدیل اعسار همواره قابل طرح است ولی نهایتا دادگاه باید قبول کند.این را هم در نظر داشته باشید هیچ کس نمی تواند بگوید که قطعا دادگاه خواهد پذیرفت.

بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

بله امکان درخواست تعدیل را دارید و قطعا مورد پذیرش نیز قرار میگیرد .

با سلام
دادخواستی در این خصوص تقدیم دادگاه کنید
در صورت نظر قاضی تعدیل خواهد شد

سلام
شما تعدیل بزنید بررسی با قاصی است