به نظر شما رای دادگاه به چه صورت خواهد بود و چطور می تونم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۴ #34849839

با سلام! بنده ۴ ماه قبل از اجراییه ثبت برای مهریه، منزل مسکونی خود را به نام پدرم کردم. زوجه دادخواست فرار از دین زده و یک دادخواست دیگر مبنی بر معامله صوری. ممنون می شم راهنماییم کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام موضوع فرارازدین تلقی نمی شود مگرمعامله صوری باشد که دراین صورت معامله باطل می باشد.

سلام و ارادت
فرار از دین رد می شود ، در خصوص معامله صوری بایستی ایشان اثبات نماید که قطعبه یقین ادعا را نمیتواند اثبات نماید .

باسلام
اگر قبل از قطعیت حکم و صدور اجرائیه معامله صورت گیرد فرار از دین محسوب نمیگردد
در صورت اثبات صوری بودن معامله باطل میگردد

اگر ادله ای مبنی بر صوری بودنبتوانند ارائه نمایند معامله باطل است

سلام فرار از دین درصورتی است که رای قطعی مبنی بر دین شما صادر شده باشد که در این مورد هنوز رایی صادر نشده لذا جرمی مرتکب نشده اید اما در مورد معامله صوری حسب مورد اگر زوجه بتواند ثابت کند معامله بدون قصد و به طور صوری واقع شده؛ ممکن است حکم به ابطال معامله صادر شود

درود:در صورتی که معامله مربوطه قبل از صدور اجرائیه باشدفرار از دین محسوب نمی شود،ولی در مورد صوری بودن معامله بستگی به مبایعه نامه داردونحوه نوشتن ان باید توسط یک فرد متخصص برسی شود،در صورتی که مبلغ درج شده باشد واز نظر قیمت کارشناسی موردی مشاهده نگردد،همچنین وجه واریز شده باشد معامله صحیح است.

درخصوص فرار از دین که بجایی نخواهند رسید ولی درخصوص معامله صوری بستگی به نحوه واگذاری ملک به پدرتان دارد اگر مبایعه نامه و با درج مبلغ باشد و مبلغی جابجا نشده باشد امکان دارد صوری بودن معامله اثبات شود