آیا با پرداخت نفقه شکایت کیفری ساقط می شود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #34822088

سلام. همسر بنده در مورد نفقه هم شکایت حقوقی و هم کیفری انجام داده اند. با توجه به بازداشت بنده و پرداخت مبلغ نفقه به ایشان، پرونده کیفری ساقط و مختومه می گردد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مستند واریزی را به شعبه دادگاه تحویل نمایید

سلام ودرود
شما وقتی پرداخت کردید رسید پرداخت رو به دادگاه کیفری ارایه دهید

چنانچه همسرتان بابت ترک انفاق از شما شکایت کرده باشد در صورتی پرونده بسته می شود که یا همسرتان اعلام رضایت کند و یا اینکه حکم قطعی، صادر و اجرا شود

سلام. رویه دادگاه ها در این مورد متفاوت است. اما شما می توانید تاریخ واریز را به دادگاه ارایه دهید. اگر تاریخ واریز وجه، قبل از شکایت همسر شما صورت گرفته باشد وصف کیفری زایل خواهد بود.