با تبانی بنگاه و عدم حضور بنده در تهران سوءاستفاده میکنه؛ برای گرفتن حکم تخلیه؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۴ #34820402

با سلام و احترام مستاجر دارم که متاسفانه با وجود اختیار های داده شده تخلیه نمیکنه و با تبانی بنگاه و عدم حضور بنده در تهران سوءاستفاده میکنه برای گرفتن حکم تخلیه چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه قرارداد اجاره مشمول سال ۷۶ باشد با انقضای مدت اجاره از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست دستور تخلیه طرح کنید

با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا باید اقدامات خود را انجام دهید لاکن جدای از این موضوع در صورتی که مستاجر شرایط مزبور در مصوبه یاد شده را نداشته باشد ابتدا با ارسال اظهار نامه موضوع تخلیه را به اطلاع ایشان برسانید و در صورت عدم تخلیه دادخواست تخلیه مورد اجاره را علیه ایشان طرح کنید

با سلام و احترام
مخاطب محترم شما فقط به استناد تبصره ۲ بند ۹ مصوبه کرونا فقط میتوانید در شرایط فعلی اقدام به تخلیه کنید
از طریق مشاوره تلفنی شما را بهتر میتوانیم ارشاد کنیم

چنانچه مدت اجاره شما یا مستاجر به پایان رسیده که از فرض سوال چنین بر می آید ، می توانید تقاضای دستور تخلیه از شورای محل ملک نمایید .

درشرایط فعلی مراجع قضایی برای صدورحکم تخلیه تمایلی نشان نمی دهند.مگر دلایلی قابل قبول داشته وپیگیرباشید

درود و عرض ادب
با توجه به مصوبه کرونا اگر مهلت ایشان به پایان رسیده باشد ولیکن اجاره بها را در مواعد مقرر پرداخت کرده باشند شما نمی توانید دستور یا حکم تخلیه را بخواهید فقط باید۲۵ درصد افزایش را انجام دهید در غیر اینصورت اگر قرار داد عادی با امضا دو شاهد دارید از شورا حل اختلاف دستور تخلیه بگیرید.

با سلام
بهتره اول اظهار نامه بفرستید اگر اهمیت نداد می توانید از طریق شورای حل اختلاف مشکلتون رو حل کنید