اگر مابقی را انکار کند و بگوید حاضر به سوگند میباشم به من تحویل نداده؛ آیا به خاطر قبول قسمتی از طلاها تعبیر به اقرار ضمنی شده و به کل طلاها محکوم میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۳ #34802774

سلام اگر زوجه از کل طلای متفرقه مورد ادعا در دادخواست زوج مقداری را بعنوان هدیه که در دوران عقد به وی داده بپذیرد و مابقی را انکار و بگوید حاضر به سوگند میباشم به من تحویل نداده است آیا به خاطر قبول قسمتی از طلاها تعبیر به اقرار ضمنی شده و به کل طلاها محکوم میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام اگر اقرار زوجه صرفا نسبت به آن قسمت از طلاجات بوده است فقط نسبت به همان موثر خواهد بود موثر است که به آن اقرار نموده است و چون منشا آنها یکی نبوده و واحد نبوده است دلیل بر اقرار ضمنی نسبت به کل طلاجات نخواهد بود و فقط نسبت به همانی که اقرار کرده اند محکوم خواهند شد

باسلام اقرار تا مقدار پذیرش بطور یقین موثر است لیکن الباقی بستگی به مدارک دیگر همچون فاکتور و شهود دارد. چون قابل تجزیه است اقرار ضمنی محسوب نمی شود./م

باسلام
خیر فقط نسبت به میزانی که اقرار کرده اند موثر است نه کل طلاجات.

خیر اقرار زوجه صرفا نسبت به آن قسمت از طلاجات موثر است که اقرار نموده و دلیل بر اقرار ضمنی به کل طلاجات نخواهد بود

خیر. اقرار ضمنی محسوب نمی شود. ضمن این که هدیه یا همان هبه را در صورتی می توان پس گرفت که از بین نرفته یا به شخص دیگری منتقل نشده باشد.

با سلام
خیر اثبات موضوع با خواهان می باشد .

درود
خیر محکوم به کل نمی شوند