آیا امکان شکایت از همسر به دلیل دروغ گفتن و کلاهبرداری وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۲۷ #34802344

قبل از خطبه عقد، همسرم میگفت مهریه رو نمیخوام.فقط صوریه ولی بعد خطبه عقد مهریه رو به اجرا گذاشت و از حق حبس هم استفاده کرد و تمکین نکرد و نفقه را نیز از دادگاه خواست و به من و خانواده ام گفت هدفم ازدواج، دریافت نفقه و مهریه بوده و الانم گفته که ۲۵سکه بهش بدم وتوافقی جدا بشیم و ۴۸۹ سکه دیگه میبخشه و بعدش چون باکره هست درخواست میده که نام من از شناسنامش پاک بشه وبره سراغ یه پسر دیگه برای دریافت مهریه ونفقه و....به صراحت خودش اعتراف میکنه به این حرف.

آیا میتوانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . مهریه و نفقه در هر حال حق زن است و می تواند مطالبه نماید .

خیر متاسفانه با توجه به مواردی که گفتید نمی توانید راه به جایی ببرید
شکایت کلاهبرداری شما نیز نمی تواند به جایی برسد
تنها راه شما این است که ۲۵ سکه را به ایشان بدهید و ایشان تمام مهریه اش را در دفتر خانه ببخشد اما بعدش شما طلاقش ندهید

شما امکان شکایت از ایشان را دارید ولی برای گفته های خود باید ادله ارایه دهید

باسلام و احترام
میتوانید از ایشان به خاطر فریب و کلاهبرداری در ازدواج شکایت نماید لیکن مهریه را باید بپردازید و ایشان در صورت باکره بودن حق حبس خواهند داشت