با ارسال پیامک کشف حجاب چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۱ #34801943

پیامک کشف حجاب برای اینجانب فرستاده شده در محله پیروزی . در تاریخی که بنده هرگز در آن منطقه و حتی اطراف ان نبوده ام . چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به پلیس امینت اخلاقی مراجعه کنید و از خودتان دفاع نمایید اصل بر برائت شماست

درود
بهتر است حضورا پیگیری نمایید.

سلام بهتر است حضوری مراجعه و پیگیری نمایید.

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

با سلام و درود . به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و از خودتان دفاع کنید .

در محل مربوطه حاضر شده و مسئله را پیگیر شوید،چنانچه اشتباهی شده باشد مشخص خواهد شد لیکن حتی در صورت بروز مشکل نیز موضوع با اخذ تعهد فیصله خواهد یافت

بهتر است حضوری مراجعه کرده و درخواست مستندات کنید در صورت عدم حضورتان ممکن است خودرو را توقیف کنند