چگونه ازدواج موقت را به دایم تغییر دهیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۹ #34789776

آیا من می توانم بدون حضور پدر همسرم و مدارک ازدواج موقتی که با اجازه پدر همسرم انجام شده عقد دایم کنیم؟
یا حتما باید به دادگاه راجعه کنم؟
چون به محضر مراجعه کردم‌ و گفتن که باید از طریق دادگاه وارد بشیم
در صورتی که ۶ ماه با هم زندگی کردیم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دختر با کره باشد نیاز به اذن پدر است

سلام
دادخواست اجازه ازدواج به طرفیت پدر همسرتان تقدیم کنید.

با سلام واحترام
اگر خانم باکره باشند باید اذن پدر را قبل نکاح اخذ نمایید

سلام
اگر صیغه موقت به اذن پدر دختر باشد و الان دختر باکرگی خود را از دست داده باشد مدت را ببخششید و صیغه دائم را جاری نمایید، اگر هنوز باکره است باز نیازمند اذن ولی است.
اگر صیغه موقت به اذن نبوده و پدر نیز تنفیذ نفرموده باشند و دخول هم شده است می تواند اذن دوباره پدر محل اشکال باشد. چون ازاله بکارت سابق غیر قانونی بوده است و برای کار غیر قانونی آثار صحیح حقوقی نمی شود بار کرد و باید دختر را در حکم باکره دانست. نظر برخی بر اینست که ازاله بکارت حتی به زنا نیز باعث سقوط اذن ولی است.

با سلام دوست عزیز اگر ایشان باکره نباشند نیازی به اذن پدر نیست و با استناد به این موضوع در محضر باقی مدت نکاح موقت را به همسرتان بخشیده و عقد نکاح دائم نمایید.

اگر دختر بااجازه پدرصیغه شده و همچنان باکره است رضایت پدرشرط است والا شرط نبست

آیادخول صورت گرفته؟
درصورتی که دختر باکره نباشد نیازی به اذن پدر نیست باقی مدت عقد موقت را ببخشید و اقدام به انعقاد نکاح دائم کنید
اگر دخول صورت نگرفته باشد نیاز به اذن پدر هست طبق قانون هرچند برخی مراجع در این خصوص اذن پدر را نیاز نمی دانند