ادعای نوه ها در خصوص انتقال اموال متوفی به نام خود اثبات میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۷ #34776563

سلام در یک پرونده انحصار وراثت من لیست اموال متوفی رو از ثبت اسناد در آوردم و این املاک به نام متوفی که پدر بزرگم هست در اداره ثبت می باشد و تمامی مراحل انحصار انجام شد تا این که دیگر وراث که به دلایل قانونی ارثری نمی برند نامه از دادگاه آوردند که این املاک را به دیگر نوه هایم می دهم و این کار طبق زمانی که در برگه ای که از قاضی گرفته بودند در زمان زنده بودن پدر بزرگم انجام شده
حال سوال من این است که آیا یک قاضی می تواند این کار را انجام دهد چون طبق این برگه پدر بزرگم در حضور قاضی این کار را انجام داده ولی هیچ گونه نقل انتقال سندی انجام نشده ؟
دلیل قانونی که گفتم دیگر وراث ارثر نمی برند این است پدر آن ها زود تر از پدر بزگم فوت شده
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تباسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اعتبار نامه در نزد قاضی تنطیم می شود .

ماهیت نامه ای که از آن به عنوان تنظیم شده نزد قاضی یاد میکنید باید مشخص شود چیست.. حکم است.. صورتجلسه است قرار داد ...یا چیز دیگر تا اینکه راهکار ابطال یا نقض سند یاد شده را بتوانید پیدا کنید.

سلام اولا باید مشخص شود آن برگه ایی که نزد قاضی گرفته شده است چه بوده اگر وکالت نامه ولو بلاعزل هم که باشد با فوت پدربزرگتان باطل میشود در مورد وصیت نامه هم تا یک سوم از اموال را پدربزرگتان حق تصمیم گیری دارد ممکن است آن برگه هبه نامه یا صلح نامه بوده باشد به هرحال بعد از مشخص شدن آن مدرک نزد مقام قضایی تصمیم گیری میشود و اگر مبایعه نامه تنظیم شده باشد اعتبار دارد.

اعتبار نامه باید نزد دادگاه تعیین شود. لذا اگر مبایعه نامه تنظیم شده باشد اعتبار خواهد داشت.