میتونه با اون قولنامه موقت از ایشون شکایت کنه و ادعای مالکیت کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۰ #34764714

سلام خسته نباشید , یکی از آشناهای بنده یک موتور سیکلت با سند سفید و آزاد داره که قبلا با دوستش رفته بودن و از کسی خریداری کرده اند ... قولنامه موقت به اسم دوستشه و تمام مبلغ رو هم دوستش پرداخت کرده ... الان بخاطر طلبی که از دوستش داره , آیا ایشون میتونه بدون حضور دوستش که قولنامه موقت به اسمشه موتورو بفروشه ؟ اگه بفروشه , بعدا دوستش میتونه با اون قولنامه موقت از ایشون شکایت کنه و ادعای مالکیت کنه یا نه ؟ در صورتی که حتی قولنامه موقت هم دست آشنای بنده باشه , میتونه از جایی بره برگه ی قولنامه رو تهیه کنه و شکایتش رو پیگیری کنه ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کسی که در مبایعه نامه خریدار عنوان شده مالک محسوب می شود.

مالک کسی می باشد که در مبایعه نامه خریدار است.

سلام وقت بخیر
کسی میتواند اقدام به اننتقال نماید که قولنامه به نام او باشد.

سلام و احترام
فردی در حال حاضر مالک است که با مبایعنامه، موتور سیکلت به وی منتقل شده است. این فرد کلیه حقوق یک مالک را داراست

بادرودوسلام حق انتقال برای کسی می باشد که قول نامه به نام ایشان می باشد.

با سلام ..
مبایعه نامه به اسم هرشخصی باشد آن شخص مالک شناخته می شود و مجوز نقل و انتقال دارد.

سلام
مالک کسی می باشد که مبایعه نامه به نام اوست و فقط ایشان حق انتقال دارد