تجاوز انجام شده، چطور از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۳ #34730037

من با یه پسری رابطه داشتم یک سال تقریبا نامزدم بود همه خبر داشتن از رابطمون تا اینکه یه شب که قهر بودم با خونه گفت بیا بریم خونه ما بابام نگرانه مامانم به باباش زنگ زده بود رفتیم خونشون من تا از در رفتم تو گفتم شارژر بدین من ولی باباش گفت نه بمون کجا بری گفت برو تو اتاق بخواب اگه معذبی فردا من میبرمت خونتون من رفتم تو اتاق تا اینکه پسره اومد تو اتاق و به من تجاوز کرد من از ترس ابروم داد نزدم فرداش مامانم گفتم منو برد شکایت کردیم و پزشک قانونی تا اینکه پسره اومد منت کشی و گفت دنبال پروندت نرو خودم میگیرمت امروز دادگاه داشتیم و اینکه تهش چجوری کاری کنم درست کارش تا اعدام بکشه فقط میخوام پشیمون شه چون امروز تو دادگاه میگفت کار من نبوده و اینکه ارش البکاره و مثل المهر چنده الان

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، مگر با همدیگر نامزد نبودید؟؟ وصیغه مرحمیت نخونده بودید>>؟؟؟ چون دو نفرتان مجرد هستید وبه قولا نامزد بودید این عمل نامشروع نیست ونمی تونید تا پای اعدام ببریدش
فقط باید مهریه وحق طلاق رو ازش زمحکم بگیری به علاوه .....

با سلام
اگر پرونده در دادگاه کیفری دو تشکیل شده است، رابطه ی نامشروع محسوب می شود لیکن اگر در دادگاه کیفری یک مطرح باشد عنوان مجرمانه زنا به عنف بوده است
از طرفی میفرمائید که یکسال بود نامزد بودید، و نفرمودین که پسری که باهاش رابطه داشتین آیا نامزدت بوده یا خیر؟
اگر پسر نامزدت باشه، مرتکب هیچ جرمی نشده است لیکن اگر طبق عرایض فوق بدون علقه زوجیت رابطه داشته باشد در صورتی به اعدام محکوم می شود که زنای به عنف باشد و در دادگاه کیفری یک مطرح شده باشد

با سلام
اگر پرونده در دادگاه کیفری دو تشکیل شده است، رابطه ی نامشروع محسوب می شود لیکن اگر در دادگاه کیفری یک مطرح باشد عنوان مجرمانه زنا به عنف بوده است
از طرفی میفرمائید که یکسال بود نامزد بودید، و نفرمودین که پسری که باهاش رابطه داشتین آیا نامزدت بوده یا خیر؟
اگر پسر نامزدت باشه، مرتکب هیچ جرمی نشده است لیکن اگر طبق عرایض فوق بدون علقه زوجیت رابطه داشته باشد در صورتی به اعدام محکوم می شود که زنای به عنف باشد و در دادگاه کیفری یک مطرح شده باشد