آیا من میتوانم از واحد بزرگتر برای مهریه ام اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۹ #34711674

پدر شوهرم دارای یک آپارتمان ۴ واحده است که در مهریه من دو دانگ یکی از این واحدها نوشته شده و دقیقا مشخص نکرده است، اما برای دو عروس دیگرش دقیقا مشخص کرده کدام واحد.

آیا من میتوانم بر روی واحد بزرگتر که مادرشوهرم در آن ساکن است اقدام نمایم؟

یا بنا به دو عروس دیگرش میدهد؟

اگر خواستم بر روی واحد بزرگتر اقدام کنم چه کاری لازم است انجام دهم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اختیار تعیین با پدر شوهرتان است .

خیر فقط میتوانید دو دانگ را مطالبه نمایید و اینکه کدام واحد را بدهند انتخابش با ایشان است نه شما .

یا سلام واحترام
میزان مهریه باید معلوم و معین باشد که در اینجا بین دو واحد انتخاب نشده که کدام مد نظر است و این باعث بطلان مهریه می شود باید مشخص شود کدام یکی از دوواحد برای مهریه در نظر گرفته شده است

با سلام
مور معامله مستند به ماده ۲۱۶ قانون مدنی باید معلوم و معین بوده و مردد بودن آن از اسباب بطلان معامله می باشد . بهتر است در ابتدا دادخواستی مبنی بر الزام به ایفا تعهد نسبت به پدر شوهر تنظیم گردد .