پرداخت هزینه های پزشکی و درمان چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۳ #34700717

با سلام مادر خانم من پس از تصادف مجروح شد و حدود ۱۰ سال در بستر بود و زندگی نباتی داشت در این فاصله دادگاه کیفری بابت دیه مقداری مشخص کرد که پرداخت شد این دیه بابت جراحات و از کار افتادگی دست و پا و عدم کنترل ادرار و شکستن استخوان جمجمه و یکسری عشر ناشی از جراحات بود .سال قبل ایشان اواخر سال فوت کرد.ایا میتوان هزینه های پزشکی در این ده سال شامل پرستار و دادو و پزشک و غیره را مطالبه کرد.ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارایه مدارک و مستندات دیه قابل مطالبه است.

سلام‌به سبب تقصیر راننده و ضرر و زیان وارده ناشی از عمل ایشان قابل مطالبع است .ضمنا میتوانید دیه فوت را چنانچه براثر جراحات صورت گرفته نیز مطالبه نمایید

سلام
چنانچه فوت به دلیل صدمات بوده می توانید دیه فوت را مطالبه بفرمایید

سلام .بارایه مستندات ومدارک پزشکی قابل مطالبه است

باسلام . به استناد مدارک هزینه های درمان قابل مطالبه می باشد.

باسلام به استناد مدارک هزینه های درمان قابل مطالبه می باشد.

بله به استناد مدارک پزشکی مطالبه کنید البته اگر فوت وی به نظر پزشکی قانونی ناشی از آن تصادف باشد میتوان دیه فوت وی را مطالبه کرد