جعل مهر و امضا چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #34686671

سلام.من فروشنده یه مزون لباس بودم.هم سرکارمیرفتم هم دانشگاه. تا یروز استاد دانشگاهم به من گفت یه قرارداد کاری از مزون بیار من ببینم. من با کارفرمام در میون گذاشتم ایشون گفتند خودت از داخله اینترنت ببین و یه قرارداد درست کن و چون من شیفت کاریم عصر بود ولی هفته ای یکی دوبار صبح میرفتم گفت یه قرارداد دو شیفته بنویس من واست مهر و امضا میکنم. منم قرارداد و نوشتم تا اینکه ایشون زنگ زدن گفتن قرارداد و خودت مهر و امضا کن و ببر شماره منو داخلش بنویس که از دانشگاه تماس گرفتن من بگم اینجا کار میکنی. ولی بعد اون قرارداد و از من گرفت و یه اختلافی پیش اومد بینمون منو انداخت بیرون والانم همش منا تهدید میکنه که تو جعل امضا و مهر کردی و میرم ازت شکایت میکنم. تاریخ اون قرارداد تموم شده و ۶ماه ازش میگذره و داخلش نوشته شده من از این تایم تا اون تایم تو این مزون مشغول به کارم.

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در پاسخ عرض کنم که عمل انجام شده جرم محسوب نخواهد شد چون با رضایت کارفرما از اصل مهر استفاده نموده اید

ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی

جعل و تزویر عبارتند از: ساختن نوشته یا سند یا ساختن مهر یا امضای اشخاص رسمی یا غیر رسمی خراشیدن یا تراشیدن یا قلم بردن‌یا الحاق یا محو یا اثبات یا سیاه کردن یا تقدیم یا تاخیر تاریخ سند نسبت به تاریخ حقیقی یا الصاق نوشته‌ای به نوشته دیگر یا بکار بردن مهر دیگری ‌بدون اجازه صاحب آن و نظایر اینها به قصد تقلب.

طبق اظهاراتی که بیان کرده اید از مهر اصلی استفاده نموده و ذیل گواهی را امضا نموده اید . باید مشخص شود امضا جعلی است یا خیر و اینکه شبیه به امضای مسوول آنجا امضا نموده اید یا خیر؟
ولی در حالت کلی جای نگرانی وجود ندارد.

این امر جعل نمیباشد نگران نباشید

باسلام
بنا به فرمایشات شما بزرگوار این امر جعل نمیباشد

اگر موضوع به همین نحو باشد که ذکر کرده اید و از مهر مزون استفاده کرده باشید مشمول تعریف جعل نبوده و از طریق کارشناسی امکان اثبات استفاده از مهر واقعی و اصلی وجود دارد .