دریافت گواهی انحصار وراثت، به چه طریقی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴,۷۹۱ #34682956

با سلام
میخواستم بدونم برای دریافت انحصار وراثت نیاز به دادن وکالت به یکی از افراد خانواده هست؟
یا نه؟
لطفا مراحل و مدارک لازم چیه برای انحصار وراثت؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نیاز به وکالت دادن نیس . هر یک از وراث می توانند به عنوان نماینده دیگر وراث اقدام نمایند.

سلام برای گرفتن حصر وراثت نیاز به دادن وکالت نیست و یکی از ورثه میتواند اقدام به حصر وراثت کند مدارک لازم جهت اخذ انحصار وراثت عبارتند از گواهی فوت شناسنامه متوفی شناسنامه ورثه وکارت ملی استشهادیه فوت در دفتر اسناد رسمی سند ازدواج با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ان را ثبت کنید با توجه به قانون جدید برای متوفی که از. سال ۹۵به بعد فوت کنند نیاز به گواهی مالیات بر ارث نیست

هر ذینفعی میتواند تقاضای انحصار وراثت کند مثل فرزندان و همسر

ازطریق شواری حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی با داشتن اصل گواهی فوت و شناسنامه وکارت ملی متوفی و اصل یا کپی مدارک شناسنامه ای وراث اقدام به دریافت گواهی انحصاروراثت کند.

باسلام.
هریک ازورثه میتواند برای دریافت برگ انحصار وراثت اقدام نماید
ابتدا به همراه دو شاهد به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید .تااستشهادیه را گواهی نمایند.سپس برای انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

نیازبه دادن وکالت نیست . یکی ازوراث به نمایندگی از بقیه ورثه اقدام به انحصار وراثت می نماید

سلام
خیر نیاز به اعطای وکالت نیست
بدوا باید شهادت دو نفر شاهد مبنی بر اینکه وراث مرحوم چه کسانی بودند را از طریق دفتراسناد رسمی وصول نمایید و متعاقبا از طریق شورای حل اختلاف تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت نمایید که حدود دو هفته زمان میبرد