در صورت شکایت از دو نفر به دلیل تخریب و ضرب و جرح با توجه به گزارش کلانتری شکایتم به نتیجه ای می رسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۶ #34674301

با سلام چند روز پیش دو نفر عابر بی دلیل به من که با اتومبیل در حال حرکت بودم حمله کردن ومن را مورد ضرب وجرح قرار دادن وشیشه ماشینم را شکسته و با ماشین دوستشان متواری شدت و من هم شماره پلاک را برداشته به ۱۱۰ تماس گرفته و گزارش نوشتن جالب اینحاست چند دقیقه بعد صاحب ماشینه در حال گزارش نوشتت مامور آمد و گفت من رو دربست گرفته بودن و من نمیشناسم اون ها رو من هم شکایت کرده و پزشکی قاتونی رفته ۵ درصد دیه انسان به من دادن ودر اظهارات محلی از کسبه های محل گفته من دیدم زدن من رو و شیشه رو شکستن فردا قرار برم کلانتری چون براش دیروز احضاریه بردیم در خونش اگه بازم بگه اونارو نمیشناسم و آژانس بودم رسوندمشون آیا میتونم حقمو بگیرم بعد این همه هزینه که کردم دکتر و عکس و شکایت ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله با انجام تحقیقات لازم از سوی پلیس آگاهی و ارائه مدارک مستدل به نتیجه خواهید رسید .

سلام باید نام و شماره تلفن ضاربین را پی ا کنید سپس پرینت تمتسهای ایسان را بگیرید و اگر ارتباط ایشان با هم اثبات شود دادگاه احضارشان خواهد کرد در خصوص ضاربین تقاضا کنید از طریق آگاهی چهره شناسی انجام شود .