در صورت شکایت کردن می‌توان از قانون تقاضای بازرسی تماس های اخیر را داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۸ #34653540

این خانوم در ابتدای رابطه باکره نبود و مدارک مستندی نیز از این موضوع در دست بنده است و کاملا توانایی اثباتش را دارم ولی برای حفظ ابرو و اینکه یادآوری این قضیه هر دوی مارا اذیت می‌کرد مضاف بر این حکم مرجع تقلید بنده _________ بدون اذن پدر و شفاهی(خودم) صیغه را جاری کردم
و تا به امروز نزدیک به ۲۰ رابطه جنسی با دخول را با هم تجربه کردیم
حال بعد از یک سال این خانوم بمن خیانت کرده و به این موضوع اذعان کرده که دست مردی دیگر را گرفته و همدیگر را بغل کرده اند و اینکه حس بین‌شان ایجاد شده
و یک هفته است که از تمامی راه های ارتباطی من را بلاک کردند و حتی پدر ایشان ( از قضیه باکره نبودن دخترش و محرم بودن ما خبر ندارد ) مرا تهدید به شکایت کرده اند
حالا من میخواهم برای خیانتی که به من شده شکایت کنم بنظر شما، مشاور گرامی، نتیجه شکایت بنده چیست؟
مدارک در دست بنده: ۱-باکره نبودن ایشان ۲-اعتراف به خیانت ۳-رضایت کامل در روابط جنسی
و در آخر اینکه در صورت شکایت کردن می‌توان از قانون تقاضای بازرسی تماس های اخیر مظنون را داشت که متوجه بشم این خیانت تا کجا پیش رفته؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر رابطه در حد دوستانه بوده باشد شما نیز در رابطه نامشروع شریک میباشید
در صورتی که عقد فی مابین شده باشد میتوانید شکایت نمایید

متاسفانه پیگیری این موضوع به نفع شما و زوجه نخواهد بود ، ضمن اینکه مقام قضایی معمولا در این موارد دستور اخذ پرینت نخواهد داد.

سلام و درود، برای شکایت از جهت روابط نامشروع زوجه، شما باید ابتدا در دادگاه با مدارک معتبر زوجیت خود را اثبات نمایید؛ توصیه می گردد با توجه به شرایط و مسائلی که ممکن است پیش آید ، این عقد پنهانی و رابطه را فراموش کرده و خود را وارد کارزاری پرماجرا نکنید؛ در صورتی که عقد‌موقت کرده اید با بذل مدت رابطه تمام می شود، و اشاره می گردد که آبروی خود و خانم مورد نظر را حفظ کنید، زیرا قطعا عواقب خوبی نخواهد داشت؛ آرزوی عاقبت بخیری.

باسلام
در صورت شکایت میتوانید تمامی مستندات را به دادگاه ارایه نمایید و نیز از دادگاه تقاضای استعلام و پرینت تماس و پیامک های زوجه را از دادگاه بخواهید