شماره گواهی امضای الکترونیکی که جابجا شده مشکل ساز میباشد و چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۳ #34647629

با سلام بنده طی درخواست یکی از اقوام که دامادش فوت شده و اکنون خانواده متوفی جهت همکاری برای احقاق حقوق دخترش همکاری نمی‌کنند و ابتدا نیاز به گواهی حصر وراثت داشته و از بنده خواستند که بعنوان احدی از گواهان جهت تنظیم استشهادیه حصر وراثت به دفترخانه ای که ایشان از قبل در نظر گرفته بود مراجعه و یکی از گواهان باشم که بهمراه آنها و دو گواه دیگر به دفترخانه مراجعه و در فرم استشهادیه به ترتیب بعنوان گواه اول مشخصات خود را پر کردم و امضا دستی با خودکار نمودم سپس در قسمت گواه دوم داماد دیگر ایشان مشخصات و امضا نمود و در قسمت سوم خواهرزاده ایشان مشخصاتش را با امضا پر نمود و بعد از ده دقیقه سردفتر یکی یکی را صدا زد و تقاضای قرار دادن انگشت سبابه در روی دستگاه انگشت نگار قرار داد و بعد از آن شماره تسلسل گواهی را بترتیب گواه بنده شماره ۳۰۶ گواه دوم شماره ۳۰۷ و گواه سوم شماره ۳۰۸ و امضای سردفتر با مهر دفترخانه بر روی برگه استشهادیه و همان لحظه یک برگه چاپی گواهی استشهادیه انحصار وراثت بصورت سیستمی از دستگاه دریافت نمود که بنده از وی تقاضای یک برگ از آن نمودم که امضا و مهر بر روی آن زد و تحویل اینجانب دادند و هیچ هزینه ای نگرفتند و اینکه در این سند سیستمی که تصویر استشهادیه در کادر آن موجود و تصویر مربوط به قبل از امضای سردفتر و نوشتن شماره تسلسل بوده و شماره های تسلسل جابجا شده و در این برگه گواهی امضای شماره ۳۰۸ مربوط به بنده بوده در صورتیکه بنده ۳۰۶ میباشد در برگه استشهادیه دستی ، حال احساس میکنم از گواهی امضای بنده قصد سواستفاده دارند زیرا مکان دفترخانه مربوطه نیز در جای دیگری است استعلام نمودم و این در این دفترخانه فقط دونفر حضور داشتند و خبری از ثبت دفتر دستی و همچنین در سند چاپی هیچگونه مبلغی تحت عنوان هزینه های حق التحریر و حق الثبت قید نشده .
اکنون آیا می‌تواند این مورد اهمیت داشته باشد و یا شماره گواهی امضای الکترونیکی که جابجا شده مشکل ساز میباشد و چه اقدامی کنم ؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی بوجود نمیاد ....

سلام.مشکلی ایجاد نمی گردد

با درود مشکلی ایجاد نمی گردد ...

با سلام مشکلی نخواهد بود

مشکلی ایجاد نمی گردد ...

با سلام
مشکلی ایجاد نمیشود

سلام وقت بخیر
مشکلی وجود ندارد.
موفق باشید.