مدعی شده که من باید پنجره این خانه را ببندم چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۱ #34625190

با سلام

۳۰ سال پیش یک خانه ای ساخته شده و فاصله پنجره آن با دیوارش حدود ۱ متر و خورده ایست. (جرز دیوار به سمت همین خانه است)
نیمه شمالی از این خانه تخریب و آپارتمان ساخته شده و نیمه جنوبی از آن بجا مانده است.
در این قسمت یک پنجره آشپزخانه مشرف به زمین همسایه قرار دارد که فاصله آن با دیوار همین خانه (که مرز دو ملک است) حدود یک متر و خورده ای است.
زمین همسایه قبلا شالیزار بوده بعد باغ شده و حالا همسایه که جدیدا در بخش شمالی آن خانه ساخته و می خواهد در نیمه جنوبی استخر بزند مدعی شده که من باید پنجره این خانه را ببندم.
ظاهرا شهرداری هم سوال کرده و گفتند که من باید پنجره را ببندم چون سه متر با دیوار (مرز بین دو ملک) فاصله ندارد و فاصله اش یک متر و خورده ای است.
آیا چنین چیزی درست است و بنده باید پنجره بنای سی سال پیشم را بر طبق قانون امروز ببندم؟؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما . ایشون نمیتونه شما را مجبور به بستن پنجره کند ولی خودش میتواند روی پنجره شما مانعی قرار دهد تا مانع دید شود

سلام

شما در این مورد موظف نیستید اقدامی انجام دهید

باسلام
شما دراین مورد وظیفه ای ندارید.

با احترام شما ملزم به بستن پنجره نیستید و همسایه باید اقدام نماید

وظیفه ای در این خصوص متوجه شما نیست.

باسلام
شما نمیتوان الزام به مسدود کردن پنجره نمایند ولی میتواندجلوی ان مانعی برای دیده نشده ایجاد کند

شما ملزم نیستید که پنجره را ببندید بلکه همسایه بایدجلوی پنجره پرده ای و یا ...بیاویزند تا مانع دید شوند .