ازدواج بدون اذن پدر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۸ #34622486

باسلام خدمت وکلای محترم. مراحل ازدواج دختر غیر باکره بدون اذن پدر را میخواهم بدانم. ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دختر غیرباکره نیاز به اذن ولی ندارد

سلام با وصف فوق نیازی به اذن پدر نمی باشد

سلام می توانید با معرفی فرد مورد نظر به دادگاه از دادگاه تقاضای اذن نکاح نمایید

ازدواج دختر باکره مستلزم اذن پدر بوده و در هر صورت نیازمند اجازه پدر یا مجوز دادگاه می باشد . در خصوص افرادی که بکارتشان زایل شده ، اذن پدر مورد نیاز نخواهد بود و با تایید ازاله بکارت از سوی متخصص و اقرار زوجه ، امکان ثبت عقد نکاح در دفتر رسمی ازدواج وجود دارد .

باتوجه به اینکه غیرباکره می باشد نیازی به اذن و اجازه پدر نیست.

سلام
در مورد که سوال کرده اید نیاز به اجازه پدر ندارد

با سلام
ماده ۱۰۴۳قانون مدنی
نکاح دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازهی پدر یا جد پدری او
است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازهی او
ساقط و در این صورت دختر میتواند با معرفی کامل مردی که میخواهد با او ازدواج نماید
و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص
به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید