باید هزینه وام که برای ۵۰۰ میلیون هست ۶ میلیون هزینه دارد را باید پرداخت کنم میشه اعتماد کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۳۸ #34599831

سلام بنده نیازمند وام هستم...یک موسسه وام میدهد...که در تهران هست.
مدارک ثبت موسسه و خود فرد و بقیه مدارک مربوط را برام ارسال کردند...ابتدا خواستند مدارک ام را از جمله عکس شناسنامه و کارت ملی و آدرس خانه و کد پستی را برایشان ارسال کنم.بعد حدود ۲۰ دقیقه پیام دادند که شما مشکلی برای دریافت وام ندارید.باید هزینه وام که برای ۵۰۰ ملیون هست ۶ ملیون هزینه دارد را باید پرداخت کنم.
میخاستم بدانم میشود اطمنیان کرد یا نه؟
فاکتور پرداخت رو برایم فرستادند که در ادامه برایتان میفرستم...ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توصیه نمی شود ....

قابل اطمینان نیست....

درود ریسک این مورد بالاست

اخذ وام از این موسسات به شما توصیه نمی شود.

با درود توصیه نمیکنم...

با سلام
چنین مواردی ریسک پذیر است و به علت عدم انعقاد قرارداد و دست نوشته فاقد پشتوانه قانونی است

با سلام ... از لحاظ قانونی پیشنهاد نمی شود .