طلاق زوج از طرف زوجه با توجه به بیماری ژنتیکی زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۹۸ #34596

بنده دوسال است که با همسرم زندگی میکنم ویک بار خانومم بار دار شد که دوقلو داشتیم که که بعد از تولد مریضی متابلیک داشتن که هر دو بعد چند ماه فوت شدن حالا خانومم رفته در خواست طلاق داده که بچهای ما بیماری ژنتیکی داشتن وفوت شدن به نظر شما بهش حق طلاق میدن در صورتی که من هیچ گونه بیماری ندارم ولی در شکایت اراه شده گفتن که بر اساس بنده 3شرایط ضمن عقد زوج دارای بیماری ژنتیکی است.لازم به دکر است که ازدواج ما فامیلیه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ادعای ایشان مبنی بر مریضی شما و استفاده از حق فسخ نکاح شما توسط دادگاه برای معاینه به پزشکی قانونی ارجاع خواهید شد و در صورتیکه اثبات شود حق طلاق خواهند داشت.

موید باشید