اگر بدهی بانکی نداشت دادگاه رای به تنظیم سند میده بعد پرداخت باقی مانده پول؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #34593388

سلام و احترام
یک تراکتور خریداری شده، طبق مبایعه بین فروشنده و خریدار ۹۰ درصد پول را پرداخت شده ۱۰ درصد بعد از انتقال سند قطعی داده میشد اما فروشنده میگه اول پول میخواست گفتم بعد از تنظیم سند پرداخت میشه که قبول نکرد بعد مشکوک شدم رفتم بیمه چک کنم بیمه من را به بانک کشاورزی ارجاع داد بعد متوجه شدم تراکتور بدهی بانکی داره چون به صورت اقساطی از بانک خریداری شده حالا کار کشید به دادگاه تنظیم سند و اولین جلسه برگذار شد و من در دادگاه در لایحه تقدیمی استعلام بانکی را درخواست کردم فروشنده اصرار میکنه سندش بدهی نداره و در دادگاه میگه باقیمانده پول پرداخت بشه من وکالت میدم چون وکالتی فروختم ( دروغ) در صورتی که به من سند قطعی نشان داده حالا و من واقعا تعجب کردم حالا اگر بدهی بانکی مشخص بشه
۱- به نظرتون رای دادگاه چیه؟
۲-مجبورش میکنه بدهی میلیونی پرداخت کنه؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی از بانک مربوطه استعلامات لازمه اخذ گردد تا مشخص شود موضوع از چه قرار است .

اگر سند به واسطه بدهی بانکی در رهن شرکت باشد دادخواست شما رد میشود . ولی اگر صرفا دارای بدهی بوده و سند در رهن نباشد امکان صدور حکم محکومیت فروشنده وجود خواهد داشت .

سلام و عرض ادب.سوالتون جا برای بحث و کسب اطلاعات بیشتر داره ولی به طور خلاصه بخوام بگم خدمتتون دادگاه رای به سود شما و تنظیم سند رسمی میده ولی اجرای حکم منوط به پرداخت بدهی بانکه.