ادعا میکند که نفقه پرداخت نکرده ام؛ چه طور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۹ #34586540

سلام زنم یکساله تو عقده دنبال پوله رفته مهریه رو گذاشته اجرا اموالم توقیف شده نفقه معوقه و جاریه هم گذاشته اجرا گفته از اول به من نفقه نداده که بتونه حق طلاق بگیره میخاد بگیره بره برای مهریه اجراییش کنه من خرج کردم هروز داره میره شکایت میکنه پرونده سازی میکنه پرونده افترا هم درست کرده برام میخاد یک کاری کنه طلاقش بدم من درخواست تمکین دادم رفته پزشک قانونی هنوز جوابش نیومده هنوز دادگاه یک شکایت تموم نشده یک شکایت دیگه میکنه نفقه جاریه رو زده ماهی ۱.۶۰۰، بعد گفته این از اول عقد به من نفقه نداده چکار کنم باهاش؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن رسید پرداختیها می توانید به آنها استناد کنید

با سلام
رسید بانکی ارایه نمایید

درود
اگر رسید پرداخت نفقه به ایشان را دارید ارایه دهید

سلام و وقت بخیر
پیرو توضیحات گفته شده چنانچه زوج رسیدی برای پرداخت نفقه در دوران عقد دارد میتواند به استناد مدارک موجود خلاف ادعای زوجه را ثابت نماید.
توجه داشته باشید،از نظر قانون هرگاه شوهر شرایط زندگی مشترک را فراهم کند و زن بدون داشتن دلیل قابل قبولی حاضر به زندگی مشترک نشود به وی(زوجه)نفقه تعلق نخواهد گرفت؛البته برای اثبات این موضوع زوج باید طی اظهارنامه ای مراتب آمادگی خود برای شروع زندگی مشترک را اعلام نماید و اینکه اگر زوجه حتی یکبار در مقابل شوهر تمکین کرده باشد دیگر نمیتواند از حق حبس خود استفاده کند.همچنین اگر زوج از پرداخت تمام مهریه معسر و ناتوان باشد میتواند دادخواست اعسار خود را به دادگاه ارائه نماید و در صورت قبول اعسار،اموال توقیف شده به دستور دادگاه رفع توقیف خواهد شد.

باسلام
زوجه اگر باکره باشند حق حبس دارند و با عدم تمکین هم نفقه بهشون تعلق میگیره لذا اگر رسیدی در خصوص پرداخت نفقه دارید به دادگاه ارائه بدهید نفقه عبارت است از مسکن ، لباس ، وسایل منزل به قدر نیاز زوجه ، هزینه های پزشکی در صورت نیاز و ...

از حساب خود کلیه وجوهی که به حساب وی واریز شده دربیار
و باتوجه به اینکه در منزل مشترک با شما زندگی می کرده نمی تواند ادعای خود را ثابت کند
چون سکنت خانم در زندگی مشترک نشانگر اینه از کلیه حقوق و نفقه و..... از مرد استفاده کرده

اگر پرداختی بابت نفقه داشته باشید باید پرینت بانکی ان را تقدیم دادگاه کنید تا مورد بررسی قرار بگیرد .