کسی میتونه قانونا منو از اون خونه بیرون کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۷ #34585129

با سلام الاان بنده نزدیک به ۱۳ سال است که در خانه ای ساکن هستم که صاحب کارم ان جا را به من داده حالا هیچ سندی در دست کسی مبنی بر مالک بودن ان خانه نیست نه دست من و دست کس دیگر..میخواستم بدونم الان کسی میتونه منو از اون خونه تخلیه بده؟ یا خود صاحب کارم میتونه اونجارو ازم بگیره؟ لازم به ذکر است که هیچگونه قراردادی هم در میان نیست!
و درضمن میتونم ادعای مالکیت داشته باشم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند و شما نمی توانید ادعای مالکیت کنید

سلام
هر کسی که سند مالکیت ملک را داشته باشد چنانچه به تصرفات شما راضی نباشد می‌تواند درخواست خلع ید شما از محل مذکور را بنماید و شما با توجه به اینکه خودتان واقف بعدم مالکیت خود هستید مشخص نیست چرا می خواهید ادعای مالکیت کنید

"با سلام"
بدون سند امکان ادعای مالکیت وجود ندارد
اگر کسی ادعای مالکیت به استناد سند نماید میتواند شما را به حکم تخلیه وادار به بیرون راندن نماید

سلام و درود، اگر چه با توجه به عدم وجود اسناد و مدارک قانونی مبنی بر مالکیت ، و وجود شرایط اجرای قاعده ی ید و تصرف ، می توانید مدعی آن شوید، اما به نظر رابطه ی شما امانی است و طرف مقابل می تواند سبق تصرف ، مدارک و شواهد لازم را ارایه دهد، هم چنین امکان حکم تخلیه نیز با فقدان قرارداد اجاره وجود ندارد اما می تواند با تحقق شرایط خلع ید را درخواست نماید.

با سلام، نظر به عدم وجود سند رسمی ملک و اسناد مالکیتی و همچنین قرارداد اجاره امکان تخلیه وجود ندارد و می‌توانید به استناد قاعده تصرف و ید نسبت به طرح دادخواست حقوقی مبنی بر اثبات مالکیت اقدام نمائید ...