امکان معافیت هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۸ #34582541

درود بر شما ، پدر من چندین سال پیش از کار اخراج شد بدلیل رعایت نکردن ضوابط عمومی و در آن زمان بدلیل توهمات و لرزش دست در تیمارستان بستری شد و با قرص مدتی بود که بهتر بود ولی این مدت دوز مصرفی بالا رفته و من به عنوان پسر خانواده تمام کارهای خانه و مدیریت مالی به عهده من هست خواهرم هم سنی ندارد و کلاس هفتم هست آیا میتوانم معاف شوم چون اگر من نباشم زندگیمان بسیار سخت خواهد شد .

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که تنها فرد ذکور بالای ۱۸ سال باشید امکان گرفتن معافیت کفالت به علت بیماری پدر وجود دارد.

میتونید درخواست بدید تا رسیدگی بشه

با سلام، تنها فرزند بودن پسر شرط است . اگر تنها فرزند پسر بودید بله

با درود با شرایطی ازجمله تک فرزند ذکور باشید امکان پذیر است

سلام در صورتی که تنها پسر خانواده هستید می توانید درخواست خود را مطرح کنید.

درود
در صورت تنها فرزند ذکور بودن و تایید بیماری پدر امکان پذیر است.

میتوانید اگر تک فرزند ذکور هستید تقاضای خود را برای معافیت کفالت ارائه دهید،بررسی بیماری پدر و تصمیم نهایی در اینخصوص بر عهده کمیسیون پزشکی نظام وظیفه خواهد بود