آزار و اذیت همسایه چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۱ #34575818

سلام.همسایه دیوار به دیوار ما خیلی بی ملاحظه هستند. دو تا بچه پر سر و صدا دارن که دایم در حال گریه کردن هستند. همیشه مهمان دارند.توی راهرو همیشه با صدای بلند صحبت میکنند.هر وقت به هر طریقی بهشون تذکر دادیم شروع به فحاشی و داد و فریاد میکند .بی نهایت عصبی و تندخو هست.
ساعت ۱۲ شب گذشته برای تذکر بهشون به دیوار زدیم، اومد دستش و گذاشت روی زنگ و با همسرم مشاجره کرد. و کفت برید شکایت کنید.
به خاطر بچه نوزادی که داریم و خواب بود، بحث رو ادامه ندادیم و به پلیس زنگ نزدیم.
ولی واقعا از رفتارها و کارهاشون عذاب میکشیم.

لطفا راهنمایی کنید چطور باید شکایت کنیم و‌ به کجا مراجعه کنیم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که سروصدای بچه جرم نیست ولی توهین وفحاشی محکومیت کیفری ومجازات دارد ودرصورت اثبات اذیت وازار ووجوددلایل معتبر و شاهد میتوانیدشکایت وپیگیری کنید.

سلام.موضوع سوال شما جرم وقابل پیگیری نیست ولی اگر با تذکر شما نسبت به شما فحاشی و توهین و...نموده اند قابل شکایت می باشد

با سلام باید در دادسرا طرح دعوا بشه و در صورت اثبات ادعا و وجود دلایل معتبر و قانونی این امر قابل پیگیری و تعیین کیفرخواهد بود