همسر اول من، میتونن بخاطر صیغه کردن خانم دوم از بنده شکایت کنن؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴,۹۶۴ #34572767

سلام وقتتون بخیر
دوساله که باخانمم مشکل دارم و درحال جدایی هستیم حدود ۶ماه است که خانمی رو صیغه کردم و ازدواج موقت کردم
الان همسر اول بنده متوجه این موضوع شده و برای خانم دوم که موقت هستن مزاحمتهای شدید ایجاد میکنن
میخواستم بدونم همسر اول من، میتونن بخاطر صیغه کردن خانم دوم از بنده شکایت کنن؟؟یا مجازاتی متوجه من یا خانم دوم هست عایا؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .خیر قابل شکایت نمیباشد اما میتواند به استناد ازدواج مجدد طلاق بگیرند

درود
شکایت خیر لیکن با اثبات ازدواج دوم ، زوجه اول حق طلاق خواهند داشت .

باسلام
این موضوع برای زوجه حق طلاق ایجاد میکند

با سلام . در صورت اثبات ازدواج مجدد زوجه میتواند دادخواست طلاق نماید .

موضوع فاقد جنبه کیفری بوده و همسر اول میتواند به علت ازدواج مجدد بدون اذن دادخواست طلاق بدهد.

با سلام
مجازاتی ندارد و خانم شما نمی تواند شکایت کند.
فقط به استناد ازدواج مجدد می تواند دادخواست طلاق بدهد

با سلام و درود . ازدواج موقت مجازاتی نخواهد داشت .